Post by pvoklancahilfli on Feb 24, 2022 10:06:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Grimoires: Stolen Kingdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Grimoires: Stolen Kingdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge resurse ▞▞▞
▞▞▞ Lost Grimoires: Stolen Kingdom 2022 version ▞▞▞
Ovo je fantastično s mnoštvom sjajnih igara 2 koje vas zaokupljaju i sjajnim krajolikom
Baš super!
Velika šteta što nema bonus poglavlja
Ova igra ima priču i grafiku kakvu smo očekivali od ovog DEV-a. Međutim, duljina igre je minimalna u usporedbi s drugim Artifex Mundi igrama, jedva da ima HOG-a ili mini igara, a nema bonus poglavlja. Osjećam da su jako puno izrezali kako bi požurili proizvodnju ovoga kako bi ga izbacili na tržište. Iako mi je Artifex Mundi još uvijek najdraži DEV, ova me igra malo razočarala i drago mi je da sam je kupio na rasprodaji.
Stvarno mi se sviđa ova igra.nastavi tako. .
Sviđa mi se sjajna priča lijepe scene
Prekratko. Nema bonus igre.
Uživanje do sada
Da ste dodali velikodušno bonus poglavlje, ja bih to nazvao igrom s 5 zvjezdica.
Na sreću, platio sam samo 3,49 dolara za ovo. Zagonetke nisu bile previše originalne. Priča je bila odlična! Nema bonus igre... Dao bih joj više zvjezdica, ali prekratko za cijenu.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom icon. Lost Grimoires: Stolen Kingdom. ✩ 4.2 · v1.0. Bussid All Mods icon. Bussid All Mods. ✩ 3.9 · v9.8.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Cabaran lhgb
Dobro
Dobra igra prilično ugodna
Užasno
100% Cotton100% Cotton Ravne > Traperice Žene Traperice Žene ...
Volim sve tvoje igre.
Izvrsno! Cijelo vrijeme sam zadržao moj interes
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Приключенски bex
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Приключенски jzbi
Dvaput sam stigao dosta daleko i dva puta je igra zaboravila sav napredak pa sam morao krenuti od samog početka. Provjerio sam jesam li prijavljen na svoj Google profil, ali nije pomoglo. Imam tablet Nexus 9
Svidjela mi se ova igrica i nisam je mogla odložiti. Htio sam nastaviti igrati. Moja jedina zamjerka bi morala biti da nema bonus poglavlja
Moglo bi se reći puno stvari koje su odlične, ali i neke pritužbe. Vrlo zabavna igra. Sjajna interaktivna karta. Intrigantna priča...ali, bila je vrlo kratka, nema bonus igru, i ako ne dobijete kolekcionarske predmete tijekom igre, ne možete se vratiti da ih prikupite kasnije. Definitivno ne vrijedi više od 3 dolara
Stvarno sam uživao u igri. Sjajna grafika, brza karta putovanja, HOG i mini-igre nisu bile previše teške i dobre priče. Jedini razlog zašto ga nisam ocijenio s 5 je da nema bonus igre. Hajde dečki, znate da SVI volimo bonus igre!!! Sve u svemu ipak mi se svidjelo.
Gugutati
Za sada, za besplatni dio, prilično dobro. Mislio sam da postoji početna cijena od 3,49 USD, ali ne mogu pronaći oglas za sniženu cijenu, umjesto 4,99 USD. Mislim da ću sada morati platiti punu cijenu
MurderA Monster's Expedition A Mortician's Talea divan igraА Normal Lost Phone A Pixel ... Alpha Polaris : A Horror Adventure GameAlpha RunnerAlpha Version.
vrućina The oštro Amazon.com: Stolen - PlayStation 2: Artist Not Provided: ... centimetar revolucionar inicijativa Lost Grimoires: Stolen Kingdom (PS4)
Ista stvar koju uvijek objavljujem! Prekratko. Ne bacajte svoj novac. Artifex mundi dobro bi bilo naplatiti 0,99 ILI uključiti bonus poglavlje. OBEĆAVAM DA NEĆU ništa drugo kupiti od vas dok ne odlučite biti pošteni sa svojim troškovima!! Naplaćeno 3,49, na akciji!! I bilo je gotovo sa kompletnom igrom za manje od sat i pol!! Prestanite varati svoje fanove!!!!!
Download game Clockwork Tales: Of Glass and Ink (Full) APK latest version 1.5 for android devices. ... Android 4.0.3+ ... Lost Grimoires: Stolen Kingdom.
Samo volite sve svoje oni su tako izazovni
super ali prekratko
Samo brza i dobra igra za igranje
MurderA Monster's Expedition A Mortician's Talea divan igraА Normal Lost Phone A ... Blacksmith Fantasy FairwaysFantasy General II Fantasy Kingdom Simulator
Alkemijski kut je lijep zaokret
Još jedan pobjednik!! Tip si kao i obično😀😀
Ne dopušta mi da prođem odaju vrana, potrošio sam novac.
Dobra igra, ali većinu vremena mi je bila prilično laka i prilično razočarana bez bonus poglavlja za cijenu koju naplaćujete, prilično je razočaravajuća stvarno da sam znao koliko je ova igra razočaravajuća, nikad je ne bih platio artifex mundi Razočaran sam što jeste mnogo igara i kupio sam sve od njih, ali ovo je najgora igra ipak sam jako razočaran i radije bih da mi se novac vrati!!!!!!!!
Nije najbolja AM igra koju sam igrao. Grafika je OK, ali malo nespretno prelazi. Igra je relativno kratka bez bonus poglavlja. Malo razočaravajuće, igrao sam puno bolje AM igre za manje novca.
Izgubljeni grimoari: ukradeni ... Ocijenite ovu aplikaciju
Pomalo razočaran dužinom igre. Mislio sam da ću dobiti više za novac. Igra je bila gotova ubrzo nakon što sam je platio.
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Žaid. automat. klqs
Jako dobro, pogotovo alkemijski twist 👍
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Dobrodružné aln