Post by pvoklancahilfli on Feb 24, 2022 10:03:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povečati zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
Preprosto povedano, fenomenalna igra. Čudovito animirani, gladki kontrolniki in grafika ter brez napak, zdaj igram že 5 ur zapored (nimam življenja) in je še vedno super
Ne morem igrati na LG q7, vse kar dobim je črn zaslon po nalaganju.
Zruši se na mojem Redmi Note 7. Ne morem igrati igre. Upam, da bo prihodnja posodobitev to popravila.
Iskreno, ena najboljših iger, kar sem jih igral do sedaj. Ni polnjena z oglasi, umetniški slog je odličen in zelo zasvoji.
Težave s krmilnikom, poskušam igrati s svojim krmilnikom Xbox one, vendar ne morem igrati, ker gumb X zaustavi igro, namesto da bi uporabil napad z mečem.
Odlična igra. Všeč mi je .
Všeč mi je igra. Deluje mi dobro, grafika in likovni slog pa sta odlična. Samo en predlog bi bil, da dodate navidezno krmilno palico za gibanje in menim, da je brez nje gibanje precej čudno in vaš lik ne hodi vedno tako, kot želite, da gre.
The Swords of Ditto Eventyr vkb
Umetnost je tako lepa in zelo zanimiva, a škoda, da krmilnik ni tako odličen..
Zdi se kot dobra igra, vendar se na mojem Note 20 ultra takoj zruši, tako da verjetno ne bom nikoli izvedel. Prosil za vračilo manj kot 10 minut po nakupu in je bil zavrnjen. Torej ja, 1 zvezdica
Všeč mi je igra, vendar nima shranjevanja v oblaku
Igra se ne bo naložila mimo naslovnega zaslona. Nekaj o kvadratnem korenu negativnega števila??
Ne morem ga igrati na svojem s10. Zaslon z napako se nato vsakič zruši.
Prej sem lahko igral. Zdaj se še naprej zruši po logotipu devolverja. Ne morem več igrati.
Vse je šlo dobro, dokler se igra ne zruši in vsi podatki niso bili izbrisani %(((
The Swords of Ditto Eventyr lbd
zahtevajte posodobitev, igra se zruši, piše indeks, prosim, popravite
Tako dobro. Akcija, boj in igranje so v moji ulici. strelci od zgoraj navzdol in , hackslash rpg so moji najljubši. Enako je dosegel A Pošteno napreduje v žanru. Konzola in para vreden!! tako pametna, najbolj kul umetnost, koncept in napredovanje v karieri zelo izvirni. Odlične ječe, me spominja na Zeldo. Priznam, da mi sličica igre pritegne pogled med brskanjem, ta aplikacija je to storila in je dala vtis, da bi bil odličen že samo na naslovnici.. Seveda, umetnost, slike in informacije niso DOVOLJ PRAVIČNE. A
Ne naloži na pixel 4xl Dev ne bo odgovoril ali priznal nobenih pritožb, da se ta igra ne naloži po plačilu te vsebine. 2 meseca brez odgovora. Dobra delovna ekipa
dobra posodobitev
Čudovito, vendar dodajte več igralcev, kot je različica za računalnik.
Odlična igra, vendar je na mojem telefonu napaka, včasih ne morem pritisniti gumba menija, zato ne morem zagnati igre.
Po posodobitvi ne morem niti mimo logotipa
Zaenkrat je vse super, razen nadzora gibanja, zelo težko se je premikati v smeri, v katero želite, in njegov lik se samo premika povsod. V veliko pomoč bo virtualna igralna palica.
10/10. Zahtevana igralna ploščica
Igra se je zrušila in izbrisala mojo shranjevanje! Upajmo, da bodo razvijalci to odpravili, saj se zdi, da je to pogosta težava. Drugače je igra super...
Prosim, popravite preveč napak, kot je napačno nameščena igralna palica, nizka grafika, vendar še naprej ostaja v visoki grafični videz
Igra je res dobra, toda kontrolniki gibanja so zanič, res jih je treba popraviti, zelo neumni so morda dodajte krmilno palico, da bodo ljudje lahko videli, kam vstaviti palec, vendar je to zelo občutljiva nadzorna shema, zato je težko iti samo v eno smer
Teče bolje, kot sem si predstavljal. Če uporabljate telefon Razer 2 z igralno ploščo Razer Junglecat, se zdi, kot da je različica s stikalom. Odlično pristanišče. Veselimo se več iger Devolver, ki prihajajo na Switch/Android!
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Adventure chgf
Ali to deluje na Android TV? Rad bi poskusil s svojim Nvidia Shield 2019
Popolnoma izjemen umetniški slog, prepričljiv svet za raziskovanje, zabavne ječe hack n' slash in veliko čednih igrač, bonusov in skrivnosti, ki jih je treba odkriti. To je res, res dobra igra. Zadnje čase sem težko našel igre, ki bi jih lahko igral – toda to izpolni vsa moja polja; dovolj preprosta za igranje v kratkih zaporedih, vendar dovolj globoka za dolgo igranje, če se tako odločim. Popolna mobilna igra. Obožujem to.
Kar naprej se ruši in kupim to igro. Rad bi dal 5 zvezdic, če se igra ne bo začela. Potrebujem vračilo. Ne kupujte te igre. To je zapravljanje denarja
Kupil sem igro, vendar ni delovala. ko poskusim odpreti igro, se prikaže sporočilo o napaki (napaka v dejanju številka 1) prosim pomagajte mi.
To sem kupil na steamu...in res mi je bil všeč...imam pregled...toda ključni dejavnik zabave tega naslova je igra za več igralcev, ki manjka v vratih za android...in to škodi zabaven dejavnik te igre...tako da bom dal 3 zvezdice...to je zame nakupna igra, vendar ne bom premislil o oceni, če dodate več igralcev.
The Swords of Ditto Пригодницькі dfqg
Najslabša igralna palica na zaslonu, kar sem jih kdaj doživel. Prikaže se zgoraj, kjer koli iz nekega razloga pritisnete, namesto pod palcem in se izjemno ne odziva.
Zruši se na zaslonu prenosnika, takoj ko sem slišal, da bo prišel na android, je bilo vse, o čemer sem razmišljal.. 6 £ za sesut igre, zelo razočaran
ne deluje. Igra se vsakič zapre po nalaganju naslova.Igra je delovala v redu, zdaj pa se ne odpre, na vrhu je samo besedilo, ki se po odprtju začne. Kakšen popravek za to
Odigral sem drugo fazo in je delovalo odlično. Ko sem prišel v tretjo fazo, je začelo postajati vznemirljivo in počasi. Moja igra se je nenehno zrušila in me vrne na začetni zaslon. Vsekakor je škoda, ker je to igra s 5 zvezdicami. Samo ne razumem, zakaj se to kar naprej dogaja. Izbrisal sem predpomnilnik, vendar ne želim počistiti pomnilnika, ker sem že prišel tako daleč.
Igra je neverjetna zaenkrat niti še ni povsem v njej, še 8 od 10