Post by pvoklancahilfli on Feb 24, 2022 9:50:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Top War: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Top War: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Top War: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Ελάχιστη έως καθόλου στρατηγική
Τίποτα το ιδιαίτερο, μάλλον βαρετό.
Τα θραύσματα πορτοκαλιού είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν να δημιουργήσουν στρατεύματα
Το παιχνίδι είναι καλό απλώς εκφράζει το πώς αισθάνομαι για το ότι κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι πληρώνει για να κερδίσεις ή να αλέξεις.
100% πληρώνεις για να κερδίσεις και ακόμα κι αν ξοδέψεις χιλιάδες αν κάποιος ξοδέψει λίγο παραπάνω είσαι άχρηστος και το ομαδικό παιχνίδι είναι ανύπαρκτο, μπορείς να στοίβαξεις πάνω από 1000 στρατιώτες και αν αυτός ο 1 τύπος που ξόδεψε λίγο περισσότερο σταματήσει θα σκοτώσει τα πάντα με ας πούμε 150 στρατεύματα υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια πολέμου εκεί έξω, αν και το παιχνίδι δεν είναι κακό, είναι ένα παιχνίδι για άτομα που θέλουν να ξοδέψουν 50.000 και πάνω
Τίποτα σαν τις διαφημίσεις, ηλίθιο, η παραλία boom είναι καλύτερη, μην το καταλάβετε αυτό είναι χαζό.
Καλό παιχνίδι
Πολύ καλό του ειδός του ...
Ήταν ευχάριστο, αλλά όχι πια, Χρειάζεστε μόνο να αγοράσετε όλη την ώρα για να το απολαύσετε, κάθε εβδομάδα υπάρχει ένας νέος ήρωας και ένα βασικό δέρμα. Το παιχνίδι πλέον νοιάζεται για τα χρήματά σας περισσότερο από το να απολαμβάνετε το ίδιο το παιχνίδι.
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις
Ακριβό αλλά καλό!
Μετά την τελευταία ενημέρωση αλλάζω τη βαθμολογία μου σε ένα αστέρι. Αυτό είναι γελοίο, σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε τάξη, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να ανταλλάξετε τα προνόμιά σας. Απολύτως αδιάφορο μετά το χρηματικό ποσό που ξοδεύω για αυτό το παιχνίδι. Παρακαλώ διορθώστε αυτό το συντομότερο δυνατό
Πολύ καλό πεχνειδι
Παρα πολυ καλο μπραβο ! αστειο διασκεδαστικο ομαδικο ! Τσαμπα !
Tap Titans 2 - Убийца Титанов Ролевые yvs
Χρειάζεται ένας χρόνος για να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο ως ελεύθερος για παιχνίδι. Μισώ αυτό το παιχνίδι, ακόμα κι αν φτάσατε στο μέγιστο επίπεδο, οι ξοδεύουν ακόμα πιο δυνατοί από εσάς. χιλιάδες δολάρια σε αυτό το παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι περιοχές πρέπει να ανοίγουν γρήγορα
Τόσο διαφορετικό για τις διαφημίσεις
Ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά 1 αστέρι γιατί χρειάζεστε την ενέργειά σας (κύριος τρόπος για να αναβαθμίσετε) για να αναζητήσετε και να επιτεθείτε και στους παίκτες. Ο περιορισμός των επιλογών επίθεσης είναι απαράδεκτος για μένα για ένα παιχνίδι πολέμου.
Άλλαξε σε 1 ⭐. Ξεκίνησα το παιχνίδι στην αρχή της κυκλοφορίας, τώρα είναι όλα για το παιχνίδι με χρήματα. Αν πληρώσεις, τότε μόνο εσύ μπορείς να επιβιώσεις, είναι πολύ κακή επιλογή, χάσαμε το μέγιστο από τους φίλους μας που ήταν τεράστιοι ξοδέψαμε τεράστια λόγω των μη ενεργών παικτών που έφευγαν πιο συχνά..........είμαι στο s646, βλ. το ιστορικό αυτού του διακομιστή τότε θα ξέρετε... Γιατί 1 αστέρι.......
Το υπέροχο παιχνίδι του. Μας κάνει να παίζουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα επίπεδα να ανεβαίνουν γρήγορα. Γιατί δίνω 4 αστέρια γιατί δεν μας κάνει να εθιστούμε
Πραγματικά διασκεδαστικό αν είστε τύπος άνδρα πολεμιστή. Παίξτε και απολαύστε!!!
Top War: Battle Game Παιχνίδια στρατηγικής axz
όλοι οι sussy baka είμαι στο #1 στον πίνακα κατάταξης
Φοβερό παιχνίδι, πέρασα αμέσως 2 ώρες παίζοντας το ασταμάτητα. Είναι υπέροχο που οι προγραμματιστές βρήκαν έναν τρόπο για τους παίκτες να ανεβαίνουν επίπεδο και να κάνουν πολλά στο παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αγορές σε εφαρμογές. Πραγματικά ικανοποιητικό παιχνίδι δωρεάν για όσους έχουν πολύ εμμονή και ανυπομονούν να φτάσουν στο επίπεδο του αφεντικού. Για τους υπόλοιπους από εμάς που θέλουν κάτι καθηλωτικό και εθιστικό με την ευκαιρία εδώ και εκεί που έχουμε χρόνο να παίξουμε και να ανεβάσουμε επίπεδο, αυτό το παιχνίδι το έχει βολέψει εξαιρετικά.
Μετά από ένα ορισμένο επίπεδο, είναι άσκοπο, εκτός και αν αρχίσετε να αγοράζετε πράγματα άνω των 50 $
Πολύ Εθιστικό & Συναρπαστικό. Οι στόχοι γίνονται δυσκολότεροι όσο υψηλότερος Lvl είστε και είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχετε σε μια ΚΑΛΗ Συμμαχία! Τα πράγματα αρχίζουν να επιβραδύνουν όσο ανεβαίνεις επίπεδο, αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικό να παίζεις και σίγουρα έχω αφιερώσει πολλές ώρες! Παίζω αυτό το παιχνίδι ΠΟΛΥ από την πανδημία και π.Χ., έχω ξοδέψει περισσότερα $$$ σε αυτό από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που έχω παίξει. Έχω κάποιες προτάσεις και θα ήθελα να μάθω με ποιον μπορώ να μιλήσω για να βελτιώσω το παιχνίδι.
Πολύ εθιστική και διασκεδαστική εμπειρία.
Πληρώστε για να κερδίσετε το παιχνίδι. Και το κόστος είναι τεράστιο. Χρειάζονται μήνες λείανσης ακόμα κι αν πληρώσετε για να παίξετε. Δεν είναι κακό παιχνίδι, απλώς ένα ακριβό παιχνίδι p2p αγοράς micro, αν θέλετε να είστε καθόλου ανταγωνιστικοί.
Είναι πολύ εθιστικό, πρέπει να το δοκιμάσετε!!
Συνιστάται αλλά χρειάζεται ακόμα βελτιώσεις.
Ενημερώθηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση όπως ζητήθηκε - δεν είναι δυνατή η αξίωση ανταμοιβών.
Όσο
Διαφημίσεις εναντίον παιχνιδιού διαφορετικό και είναι βαρετό, μπορείτε να κάνετε αυτήν την ιδέα καλύτερη. Έχω ιδέα να φτιάξετε έναν ανοιχτό παγκόσμιο χάρτη αυτού του τύπου προβολή προσθέστε όχλους ζώων που δίνουν στον παίκτη τη δυνατότητα εξημέρωσης. u για να κάνετε προβολή 1ου ατόμου αυτού του τύπου προβολής καρτουνίστικων χαρακτήρων. Προσθέστε τη συγκομιδή ζώων φάρμας, κάντε το σημείο συναλλαγών όπου ο παίκτης θα μπορούσε να ανταλλάξει με ασφάλεια. Σαν αυτό
Λήψη από μια προσθήκη που έδειχνε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι... Όχι κακό παιχνίδι αλλά όχι αυτό που διαφημίστηκε
Είναι πολύ ακριβό να κερδίζεις και δεν υπάρχει σύστημα που να δίνει στους παίκτες υψηλότερου επιπέδου ένα μειονέκτημα για να επιτίθενται σε παίκτες πολύ χαμηλότερου επιπέδου. Κάποιος μόλις 3 επίπεδα υψηλότερα μπορεί να σκουπίσει εντελώς τη βάση σας χωρίς προβλήματα.
Όποιος τύπος μόλις μπήκε σε αυτό το παιχνίδι, ήρθε η ώρα να το παρατήσει. Δεν έχουν νέες εκδηλώσεις και οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι κορόιδα χρήματα για τις οποίες δεν θέλετε να ξοδέψετε.
Σχεδόν παίρνω 40 lvl και δεν βρίσκω κάτι ελκυστικό
Υπάρχουν μερικά θέματα που μπορώ να σκεφτώ από την κορυφή του κεφαλιού μου που θέλω να αναφέρω εδώ. Το παιχνίδι δεν είναι κακό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν για να κάνουν μερικούς χρήστες χαρούμενους. 1. Όταν επιλέγετε έναν παίκτη που θα βάλετε στη λίστα φίλων/εχθρών σας, προς το παρόν τον αποθηκεύει ανά σημεία πλοκής. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαν να αποθηκευτούν με τη μόνη προϋπόθεση να βρίσκονται ακόμα στον χάρτη. Είναι χάλια να πρέπει να τα εντοπίσετε ξανά και να σχεδιάσετε νέα σημεία. Είμαι βέβαιος ότι σκοπός του πολεμικού παιχνιδιού είναι η προσομοίωση δραστηριοτήτων που θα συνέβαιναν σε έναν πραγματικό πόλεμο, αλλά με τον τρόπο που έχει ρυθμιστεί ο χάρτης και πόσο αργά κινείται σε μια οθόνη κινητού, θα προτιμούσα απλώς να αφαιρέσω το άτομο και προχώρα. 2) Η νέα συνομιλία λειτουργεί πολύ καλύτερα για μένα, αλλά γιατί το World Chat είναι η μόνη συνομιλία που δεν μπορείτε να κάνετε σίγαση; Έχω βαρεθεί να περιμένω PM, για να βλέπω μόνο το WC απλώς να αναδεικνύει την κόκκινη κουκκίδα. Αφαιρέστε το, δεν είναι απαραίτητο να το προσθέσετε, καθώς πριν το αλλάξουν οι προγραμματιστές, δεν συνέβη. 3) Τα νέα γραφικά για τους ήχους των πυρομαχικών για κάθε περιουσιακό στοιχείο είναι τουλάχιστον αστεία. Ακούγεται περισσότερο παρόμοιο με ένα παιχνίδι Star Wars και πρέπει να απορριφθεί. 4) Μόλις τα βασικά σχέδια περάσουν από ένα παράθυρο συμβάντος, θα πρέπει να βγουν προς πώληση και για τα 10 θραύσματα. Γιατί πουλάτε ένα δέρμα με βάση τα Χριστούγεννα ή το Halloween και δίνετε μόνο 5 θραύσματα για $100. Σταματήστε να είστε δύσκολοι και μιλήστε με έναν επαγγελματία εμπειρίας χρήστη, είστε κάπως χάλια σε αυτόν τον τομέα. 5) Εισάγετε νέα αντικείμενα για τη βάση, αλλά περιορίζετε την τοποθεσία αγοράς για τα αντικείμενα με αυτά που κερδίζετε είτε στα καταστήματα Expedition είτε στο Legion. 6) Μιλώντας για το κατάστημα Legion, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να σταματήσετε να έχετε παίκτες που πρέπει να τρέχουν μέσα από πολύτιμους λίθους για να κάνουν τις σωστές εργασίες.Το ελάχιστο για την κατάταξή τους θα πρέπει να είναι το μόνο χρώμα που εμφανίζεται εκτός από αυτά που δίνουν μεγαλύτερη απόδοση. Οτιδήποτε κάτω από αυτό που χρειάζεστε για να πάτε στην επόμενη κατάταξη είναι χάσιμο χρόνου. Ξέρω ότι ασχολείστε με το να βγάλετε χρήματα, αλλά τα κουτιά σας ήδη πουλάνε αρκετά, σταματήστε να είστε τσιγκούνηδες σε λάθος τομείς. 7) Δημιουργήστε μια συμβατή έκδοση για υπολογιστή που δεν απαιτεί Bluestacks, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να έχουν ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. Το να σύρεις εκατό φορές είναι ενοχλητικό. 8) Το μεγαλύτερο παράπονο που έχω, και ξέρω ότι το έχουν πολλοί. Γιατί στον κόσμο που αγαπάει πάντα, έχετε παίκτες να πληρώνουν χρυσό και πολύτιμους λίθους για να ανοίξουν τη γη και το νερό της βάσης τους και να μην τους αφήσουν να τα χρησιμοποιήσουν όλα. Αρνούμαι να ανοίξω στεριά όπου δεν μπορώ να στοιβάζω περισσότερα αεροπλάνα και τανκς και κτίρια και νερό που δεν χωράει περισσότερα πλοία. Αυτή η σκέψη με έκανε να αλλάξω την βαθμολογία μου με αστέρια από 4 αστέρια Μου αρέσει σε 3 αστέρια Απλά ΟΚ. Ξέρω ότι δεν φταίνε οι προγραμματιστές, αλλά όποιος ηγείται των αποφάσεων με βάση την εμπειρία του χρήστη είναι πολύ ανεπαρκής. Απαιτείται περισσότερη εκπαίδευση και αυτό φαίνεται επειδή εσείς τα παιδιά διορθώνετε μη ζητήματα, αντί να αντιμετωπίζετε αυτά σε διάφορες πλατφόρμες.
Το παιχνίδι έχει γίνει ακριβό. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά μετά το επίπεδο 80. Είχα προβλήματα με τη μη λήψη πακέτων για τα οποία χρεώθηκα. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου ζήτησε να παρέχω στιγμιότυπα οθόνης των αγορών μου και στη συνέχεια μου είπε ότι έλαβα τα αντικείμενα όταν δεν τα έλαβα, δεν θα σας επιστρέφουν αμέσως, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξω.
Επιτέλους έγινε επανάληψη της τάξης και το παιχνίδι θα είναι πλέον ισορροπημένο
Είναι πολύ εθιστικό και για εκείνους τους ανθρώπους που λένε ότι χρειάζεται χρήματα που δεν είναι αλήθεια γιατί έχω το παιχνίδι 3 ημέρες και δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα σεντ και είμαι στρατιώτες επιπέδου 30 και επιπέδου 28, χρειάζεται απλώς χρόνο
Top War: Battle Game Strategi vlce
Top War: Battle Game Strategické mdrr
Αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι προς το παρόν τουλάχιστον
Αγαπητοί προγραμματιστές. Μπορείτε να δώσετε τις ενημερώσεις του Exchange για το Hero Shard. Επειδή όλοι οι ήρωες SR είναι ήδη πέντε αστέρων με ειδικό ξεκλείδωμα. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα περισσότερα θραύσματα δεν είναι δυνατή η χρήση. Γιατί να μην προσπαθήσετε να κρύψετε τα Hero's από R σε SR και SR σε SSR όπως το Bumblebee Conversion. Εάν αυτό γίνει με ενημέρωση, όλοι θα ήθελαν να παίξουν το Topwar μας.
Όχι πολλή στρατηγική πέρα από την πρόσθεση και την αφαίρεση. Επίσης, το "δωρεάν" χρησιμοποιείται ελάχιστα καθώς το πρώτο πράγμα που ρίχνετε στο πρόσωπό σας είναι οι διαφημίσεις για να ξοδέψετε $$$. Αυτό είναι ένα παιχνίδι βιασύνης και αναμονής, οπότε διασκεδάστε με αυτό! Τώρα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, τα πράγματα αλλάζουν στο παιχνίδι χωρίς καμία εξήγηση. ΠΟΛΥ ΧΑΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!
Ναι, κατέληξα να αλλάξω την προηγούμενη κριτική μου, καθώς οι προγραμματιστές παιχνιδιών ισχυρίστηκαν ότι τα χρυσά νομίσματα ήταν το κύριο νόμισμα, αλλά αυτό είναι το BS! Έχετε 2 πετράδια αγοράς για να κάνετε 2 αναβαθμίσεις και επομένως μπορείτε να προωθήσετε 2 στρατεύματα στη βάση. Ακόμα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά θα προτιμούσα τη χρήση χρυσών νομισμάτων ως το κύριο νόμισμα, το οποίο και πάλι οι προγραμματιστές έκαναν ψευδείς ισχυρισμούς. Τότε και μόνο τότε θα δείτε μια τιμή 5 αστέρων από εμένα;
Δροσερός