Post by pvoklancahilfli on Feb 24, 2022 9:44:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بسیاری از primogems ▞▞▞
▞▞▞ Winner Soccer Evolution 2022 version ▞▞▞
بازی فوق العاده عالی است اما مشکلی که من دارم این است که برای باز کردن قفل لیگ و تیم به پول نیاز دارید
Top War - Strategiespiel Strategie admn
بازی خوبی بود اما بدون تفسیر و وقتی تیم شما پاس می دهد و بازیکنی که توپ را دریافت می کند دور است، من نمی توانم آن بازیکن را به بازیکن دیگری تغییر دهم لطفاً آن را اصلاح کنید.
این بازی جالب است، اما مشکل شما نمی تواند به برخی از تیم ها، بازیکنان و لیگ های دیگر دسترسی داشته باشد. شما همچنین نمی توانید جایگزینی انجام دهید
این برنامه بدی نیست اما واقعاً باید بازیکنان یک تیم را به روز کنید و تیم های بزرگ قفل شده اند چرا؟
بازی خوب است اما برای خرید باشگاه و کشور به پول زیادی نیاز دارد
خوب است اما تیم ها را رایگان کنید و توانایی خرید بازیکن را داشته باشید اگر این کار را انجام دهید شگفت انگیز خواهد بود 👍😀😃😁👍
بازی خوبیه ولی وقتی بازی رو دانلود میکنم صفحه سیاه میشه و وقتی گوشیمو ریستارت میکنم بازی کاملا اجرا میشه پس مشکل رو حل کن
گرافیک ضعیف.. بد نیست. خیلی خیلی بد.. یکی از بدترین بازی های پلی استور است. کسی که این بازی را توسعه دهد احمق ترین است. اگر امتیاز 0 وجود دارد، آن را می دهم.
این یک بازی بسیار خوب است که با تمام تیم های باشگاهی و غیره ساخته شده است. دلیل اینکه من به این بازی چهار ستاره می دهم منطق آن است مانند اینکه من با کسی تکل می زنم و refree dosent هر کاری انجام می دهد و همچنین گرافیک. اما بالاخره یک بازی واقعا خوب است.
شما نمی توانید هیچ تیمی را برای باشگاه انتخاب کنید. بازی بعد از 2 بازی خسته کننده خواهد بود این بازی فوق العاده بد است
ععععععاااااتاللللللییییییب
بازی بسیار شگفت انگیزی است اما لطفا سعی کنید مقدار پول برای خرید تیم ها و همچنین مسابقات را کاهش دهید یا در صورت امکان سعی کنید حذف کنید
Winner Soccer Evolution Sport sqh
خیلی خوب نیست چون لالیگا را باز نمیکند
فقط نمی دوم چرا بهترین تیم هارو قفل کردند و چرا فوتبال اسپانیا در اون نیست
من فقط این بازی را دوست دارم واقعاً شگفت انگیز است اما من واقعاً از گرافیک آن خوشم نمی آید لطفاً آن را بهبود ببخشید اما بازی دوپ است
بازی خوبی است اما باشگاه ها و تیم های قفل شده باید باز شوند
Winner Soccer Evolution Športové hry bog
من این بازی رو هزار بار نصب کردم اثلا این بازی خوب نیست درست است که من گفتم هزار بار نصبش کردم ولی مجبور شدم آخه بازی ها هیچ کدام باهال مخالف من میخوام ی چیزی بگم ولی شما اگر باور تون نمیشه نصب کنین تا نتیجشو ببینین دارم میخوام. گم این بازی خوب نیست😭😭😩😩😬😬😢😢😕😑😑
لیگ هایش باز نیست کاشکی بازبود
خوب
من فکر می کنم بازی خوبی است اما واقعاً شایسته است که تیم های بزرگ باز شوند و یک مفسر باشند.
به تنوع بیشتری نیاز دارد، همه زمینه ها برای همه لیگ ها یکسان است، صدای پس زمینه بسیار تکراری است، به لیگ های بیشتری نیاز دارد.
کیرم تو کس ننه هاتون با این بازیتون
این یک بازی خوب است. اضافه کردن نظرات و دوربین های قابل مشاهده
سلام این بازی را خیلی دوست دارم
من عاشق این بازی هستم اما مشکل من این است که تیم دیگر قفل شده است
بنابراین شما بچه ها نمی توانید این بازی را به جدیدترین بازیکنان قدیمی آپدیت کنید، آیا نمی دانید که بازیکنان برخی از آنها قبلا بازنشسته شده اند. شهر چرا، که بازی شما را بسیار جعلی می کند، خودتان را به روز کنید. لطفاً....#رایگان
خیلی خوبه😎😎
این چه بازی تیم های قوی رو دار اما قفل کشور های قوی اورده اما قفل این چه بازی اخ ا🎃
سلام باعرض تشکر با این که بازی خیلی خوبی هست ولی چجوری تیم هایش باز میشه لطفا بگین با تشکر محمد جواد تمام هستم
بازی خوب است، اما زمانی که آن را در سطح معمولی بازی کردم، سخت پیش میرود. تیم بزرگ در اینجا در دسترس نیست، که بسیار ناامید کننده و ناراحت کننده است. داور خوب کار نکرد شما باید این مشکل را حل کنید که بازی را جذاب تر می کند ...
من عاشق این بازی هستم، گرافیک هم مثل بازیکنان خوب به نظر می رسد، اما دلیل اینکه چرا به آن 3 ستاره می دهم این است که بیشتر بازیکنان دیگر فوتبال بازی نمی کنند و برخی از تیم ها قفل هستند.
این بازی اصلا جالب نیست 1 بازیکنان سریع به عقب برنمی گردند 2 وقتی لیگ را بردی خیلی آزاردهنده است که بگویی به جای برداشتن یک جام برنده شدی من از این بازی بدم می آید خیلی خوب بدترین بازی فوتبالی است که تا به حال انجام داده ام 😠😡
من عاشق بازی پنج ستاره هستم اما تنها مشکلی که دارم این است که برخی از تیم ها قفل هستند و باید قفل شوند.
بازی خوبیه ولی گرافیکش پایین
勝利サッカー スポーツ avzm
خیلی جالب است اما همیشه مشکل دارد اگر آن را از آن بردارید و به عقب برگردانید از ابتدا شروع می شود و همه تیمی که قرار می دهد نیست لطفاً دوباره این کار را انجام دهید لطفاً و بازیکنان