Post by pvoklancahilfli on Feb 24, 2022 9:38:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų daug aukso ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra nuostabus, tačiau kai kurios atakos vėluoja. Šiuo metu įstrigo Chesteris.
Šis žaidimas buvo fenomenalus! Lygiai buvo sunkūs ir metė gerą iššūkį! Mano vienintelė problema buvo ta, kad kai įveiksiu lygį, žaidimas užsidarė. Tačiau tai tikriausiai tik mano pusėje. Taigi tikrai, duosiu 5/5. Patiko.
Puikus žaidimas, bet sužlugdytas įkyrių skelbimų, kuriuos per sunku uždaryti nepaspaudus. Viena iš prasčiausių mano kada nors matytų skelbimų vietų
Žaidimas yra puikus!... Išskyrus atsilikimą, man beveik neįmanoma pasiimti sriubos.
Man patinka šis žaidimas tada, kai man buvo 4 metai, o tada, kai atnaujinimas nukrito su ta LAGGY 3 monetų ataka, aš negaliu jo gauti. PRAŠOME, PRAŠOME, ištaisykite šią problemą VISI!!!
Tai gerai, bet tikrai sunku kontroliuoti. Aš tikrai negaliu peržengti pirmojo lygio! Nors labai šaunu, kaip padarėte ekrano išvaizdą. Ar galiu pasiūlyti jums pridėti istoriją. Apskritai, tęskite gerą darbą.
Garsas užkliuvo man
Bake it Įprastos temos ojxo
Šaunus žaidimas
Gražus žaidimas, sugadintas per daug skelbimų. Suteikite mums galimybę mokėti, kad juos gautume.
Sunku žaisti, kai jis atsuktas į žaidėją, aš tikrai nematau, ką ketinu peršokti, jei jis būtų veidu į kitą pusę, kaip žaidėjo priešingybė, kur matai, ko link eini lengviau
Žaidimai gerai... būtų geras laiko gaišimas, bet skelbimų per daug ir per ilgi. Aš nesu tas kantrus, kuris šalina.
Šis žaidimas yra gražus, bet man kelia naktinį siaubą
Man patinka, kaip šis žaidimas atrodo ir jis taip pat labai sklandus. BET JAS APRAŠO SKELBIMŲ IR KAI RAŠO VEIKTI UŽBAIGTI ŽAIDIMĄ PAVOJUS UŽŠALA, PAtaisykite savo žaidimą!
nekenčiu šio žaidimo. negalite mesti tiesiai arba braukti teisingai. braukite į kairę, jis šokinėja dvigubai. braukite į dešinę, einama į kairę. it os šiukšlės neatsisiųskite
Na, tai tikrai sunku, aš neįveikiau lentos ir esu 2 veiksmas, tai privertė mane išmesti telefoną, aš šokinėjau, bet numiriau. Dabar mano pop lizdai sugedo... 😖
Trečiajame veiksme su lobių skrynia kaskart išspjaunama, ji užšąla ir sutrinka, todėl kiekvieną kartą susimušate net braukdami, kad judėtumėte
Būtų geras žaidimas, bet jis labai atsilieka, o šuolio mygtukas neveikia, todėl neįmanoma žaisti, todėl 1 pradžia
Bendy in Nightmare Run እንቅስቃሴ ያለባቸው pse
Man patinka ši serija ir man patinka ši programa... didžiąja dalimi. Vienintelis dalykas, kurį tikrai galiu kritikuoti, yra tai, kad kartais, jei viskas juda per greitai arba jei yra daug priešų, žaidimo kadrų dažnis pradeda mažėti ir mažėti, kol mano žaidimas pats užstringa, bet galiausiai jis pats išsijungs, bet kai taip neatsitiks, žaidimas gana geras. Nuoširdžiai tikiuosi, kad jie tai padarys. Jei jie tai padarys, aš žinau, kad praleisiu daug daugiau laiko šiame žaidime.
Bendy in Nightmare Run Аркады arck
Bendy in Nightmare Run Pelihalli eyqb
Žaidimas yra įdomus, grafika ir muzika yra labai miela. BET kiekvieną kartą, kai paleidžiama reklama, muzika nutrūksta ir kartais žaidimas labai vėluoja, ypač pirmojo boso trigubos atakos metu. Vienintelis būdas tai išspręsti – panaikinti įrenginio interneto ryšį
Bendy in Nightmare Run Trò chơi điện tử glk
Neįmanoma, tai sutrinka, kai kvailas bjaurus krūtinės kalmaras išvemia 3 to skysčio neįmanoma, nuo jo nepabėgsi neprarasdamas sveikatos
Labai smagus žaidimas. Lengva išmokti, tačiau vis dar patrauklus žaidimas. Panašiai kaip Bendy ir rašalo mašina, animacinių filmų personažus pavyksta paversti grėsmingomis ir įdomiomis būtybėmis! Ką tik nusipirkau „Bendy“, skirtą PS4, nes man labai patinka jūsų kūriniai. Tęsk gerą darbą! Jūs esate puikus tuo, ką darote.
Labai smagu, tačiau žaidimas gali vėluoti, todėl jį žaisti sunku. Be to, 1-ame etape galutiniame lygyje triguba ataka priverčia žaidimą sustingti ir neregistruoti mano judesių.
Manau, kad tai buvo puikus žaidimas, norint nužudyti laiką iki 5 skyriaus. Vienintelė problema buvo ta, kad jis turėjo gerą grafiką ir daug atsiliko.
Suprantu, kad jie bando užsidirbti papildomų pinigų, tačiau šios programos kainos yra visiškai juokingos. Žaidimo valiuta nieko nėra mažiau nei TŪKSTANTIS. Pakuotės prasideda nuo 5 USD, o visa programa yra užpildyta skelbimais apie viską, ką norite padaryti. Bosai nuo pat pradžių per daug įskaudino, o jūs turite neįtikėtinai mažą sveikatos baseiną. Be viso to, žaidimo valdikliai yra baisūs, kai reikia atlikti šuolius ir atšokimus sekundės dalimis. Tiesiog nėra smagu.
Puiku viskas, ko galite norėti, bent jau mobiliajame „Bendy“ žaidime, tik sunku šokinėti ir judėti, bet aš kaltinu savo įrenginį, prašome toliau atnaujinti žaidimą.
tai neveikia, kai kartais bandau slysti į kairę arba dešinę, be to, tai vėluoja be jokios priežasties
po to, kai gavau skelbimą, garsas nutrūkdavo, o kartais kadrų nukrisdavo per priešo atakas
Šis žaidimas yra garsiojo siaubo žaidimo „Bendy“ ir „Ink Machine“ atkarpa. Tai taip gerai, šis žaidimas yra tarsi kitas lygis. Klaidų nėra ir žaidimas buvo labai įdomus, man buvo įdomu, ar žmonės vis dar jį žaidžia, nes esu didžiulis Bendy gerbėjas. „MeatlyGames“ arba „Joey Drew Studios“, ačiū, kad sukūrėte šį naujo lygio žaidimą. Tęsk gerą darbą.
YRA LABAI BLOGAS 1 veiksmo pradžioje YRA LABAI vėluojantis ir paskutinis veiksmas, todėl negaliu nužudyti boso, todėl ištryniau žaidimą, jei galite tai pataisyti, nes skirčiau 5 penkias žvaigždutes, bet ne
Pats žaidimas geras. Tačiau kai žaidi be „Wi-Fi“, negalite patekti į žaidimą. Galite tik slinkti lygiais ir tai mane trikdo. Prašau pataisyti. Apskritai jis turi gerą grafiką ir yra geras laikas.
Man nepatiko šis žaidimas, nes kiekvieną kartą 3 veiksme jis sugesdavo ir be jokios priežasties sugadindavo, todėl skiriu dvi žvaigždutes