Post by digretualmale on Feb 5, 2022 17:36:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modować więcej monet ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
To jest gra w tobie, jak grałam! Można tworzyć własne postacie i historie i można robić swoje domki. Fajnie że był dodatkowy dodatek. Tylko szkoda że dużo jest za pieniądze ale daje 5 gwiazdek😊😁❤️🥰
Uwielbiam tę grę, ale kiedy gram w nią przez jeden dzień i czekam na dzień, aby zagrać w nią ponownie, nie pozwala mi wejść do gry i po prostu mówi restart i nie rusza się, gdy czekam godzinami
Nawet nie mogę zainstalować
Toca jest dobra Toca boca jest dobra i bardzo cię bo mi jakoś przypomina przypomina zaokrąglenie miasto
Space shooter - Galaxy attack আর্কেড copo
Powiedział hello kitty i rzecz na śniegu była darmowa, ale kiedy ją zaktualizowałem, powiedział, że musisz zapłacić 1,99 i 2,99, jestem taki zły, że byłem taki szczęśliwy?
Zabawa, dopóki wszystko nie zniknie. Kupowałam ubrania dla moich bohaterów, robiłam postacie specjalne i nagle dzisiaj to wszystko zniknęło. Chcę, aby moja ciężka praca została przywrócona.
ta gra jest az za fajna niedosc ze mozna robic historie to jeszcze sie doataje mega prezenty,na czym jeszcze mysilisz instaluje odrazu polecam prze kozacka gra
Kiedy dwie postacie pojawiają się tylko 1 postać
Ognie fajna gra,ale gdy meblowałam domek do wszystkich rzeczy unosiły mi się do góry co mnie bardzo wkurzało! I gdybym mógł tęczowy i luksusowy i inne domki i światy nie były płatne bym dała 5 gwiazdek . Wiem, że muzyka na tym coś zarabiać ale gdybyście zrobili darmowe rzeczy nie płatne na napewno więcej osub przez zainstalowane tą grą .
Fajna gra jest mega
Utwórz nowe konto · Zdjęcie w tle: Zdjęcie użytkownika iphone 4 kurd. ... apps.apple.com/us/app/toca-life-world-build-stories/id1208138685.
Super gierka polecam kupować dodatki bo nie są takie drogie alei kocham tą grę gram w nią chyba 1 rok i jest super nie zwlekajcie pobierajcie!
Toca Life World: Build stories Εκπαιδευτικά kgnu
Powodem, dla którego przyznaję jej trzy gwiazdki, jest to, że ta gra jest naprawdę fajna, ale z jakiegoś powodu usunęła cały mój dom i moje postacie. Przydarzyło mi się to dwa razy. Mam nadzieję, że uda ci się naprawić ten błysk.
Czasami jest to bardzo opóźnione i glitchy. Czuję, że powinieneś dodać więcej fajnych rzeczy, za które nie musisz płacić, takich jak więcej fajnych ubrań i bardziej kulturalna fryzura, jak afros lub różne rodzaje warkoczy
Ok, więc... Tak bardzo kocham tę grę!!! Jednak wszystkie moje postępy w moim domu zostały usunięte wiele razy i zawsze występują błędy! Mam dość przerabiania mojego domu milion razy i biegania po całym świecie, aby znaleźć swoje rzeczy. W tym momencie granie w nią nie jest już zabawne, ponieważ ciągle muszę ją powtarzać, ponieważ się resetuje.
NIE KUPUJ TEGO DLA SWOJEGO DZIECKA!!!! Ktoś uzależniony od mikrotransakcji? Ponieważ właśnie to zrobi ta gra z twoimi dziećmi. Moja córka wydała tak dużo własnych pieniędzy na tę „grę”. Doszło do tego, że próbowałem sprawdzić, czy ta gra ma pełną opcję zakupu lub subskrypcję, ale nie znalazłem żadnej dostępnej. Wtedy zaczęły pojawiać się czerwone flagi. Dodaj pełną opcję zakupu lub subskrypcję i będzie dobrze. Do tego czasu jest to tylko kolejna szlamowata firma, której celem są dzieci i ich ciężko zarobione pieniądze.
Gra fajna , ale prawie wszystko jest płatne i często się laguje. A noi jeszcze nie daję się załatwić przez Play'a więc chciałabym, żebyś cię naprawili problem
NIE DZIAŁA I zabralo mi hajs
Uwielbiałem tę grę i grałem prawie każdego dnia, tworzenie domu i projektowanie postaci było bardzo zabawne, ale powodem, dla którego oceniam ją na 2, jest to, że kiedy grałem w toca i wróciłem do domu, wszystko się zrestartowało, moje postacie stały się puste, a moje dom zrestartowany wszystkie moje prezenty zniknęły wszystkie moje projekty domów zniknęły i myślałem, że to mój internet, ale ponownie uruchomiłem telefon i nadal był pusty/odświeżony Byłem bardzo rozczarowany, ponieważ tak ciężko pracowałem nad wszystkim, proszę spróbować to naprawić: (
przepraszam za 2 gwiazdki to po prostu gamr nie jest zabawny z ekranem ładowania nienawidzę ekranu ładowania, który trwa wiecznie i wyrzuca mnie z gamra nienawidzę, że nie robię tego cały czas, drugi powód: wszystko powinno być bezpłatne jesteś wystarczająco bogaty , nie możesz brać mi pieniędzy i coraz więcej i więcej i więcej tak nie działa , musisz znaleźć pracę , żeby nie być niegrzecznym . Przepraszam za bieganie na zdaniach
Niedawno zaktualizowałem go po raz drugi i wszystko szło dobrze, chociaż potrzebowałem więcej miejsca, ale zrobiłem to i zaktualizowałem, a potem wszedłem do aplikacji, wszystko normalnie. Ale kiedy wsiadam, dowiaduję się, że wszystkie moje domy zniknęły. Moje postacie zostały nawet zresetowane. Byłem naprawdę zdenerwowany, ponieważ zdarzyło się to wcześniej. Przypadkowo kliknąłem coś, kiedy dekorowałem swój dom, wyszedłem z aplikacji i wróciłem, kiedy kliknąłem domy, które były fioletowe i pomieszane. Straciłem wszystkie moje piątkowe prezenty, a nawet więcej
Czy dupy ta gra 😐😭nie polecam
witam kupiłem akcesorium, w którym masz więcej postaci i ubrań. Kiedy wyszedłem i zacząłem grać, te postacie zniknęły, a ubrania zostały zdjęte z innych. W ten sam sposób wszystkie moje prezenty zostały raz usunięte i oddane mi, gdy kupiłem akcesorium
więcej darmowych rzeczy plisss 🥺🥺🥺🥺. czy ta opinia była pomocna?
Edukacyjne APPS
Daję go tylko gwiazdom, bo kupiłem bułkę Piekarnia i nie wyskakuje i za każdym razem, gdy wracam do sklepu, nie pozwala mi go ponownie kupić
Czy mogę wymienić usterki, żeby dzisiaj komputer nie zniknął w koszu, ale tablet mógł trafić do kosza. A któregoś dnia ubrania moich bohaterów zniknęły
Toca Life World: Build stories Educational wvap
Mam tę grę ja wnią gram i moja mama polecam z całego serca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
powodem, dla którego dałem te 2 gwiazdki, było to, że po usunięciu gry nie zapisałem wszystkich rzeczy, które kupiłem, i jest napisane, że jestem właścicielem, ale go tam nie ma.
Nienawidzę tego. To nawet ładuje 30 sekund, ponieważ za każdym razem automatycznie mnie opóźnia. Nie wiem w czym jest problem i bardzo tego nienawidzę. Napraw to
Fajna Appia ale trochę jak jaka ale naepsze są kody prawdopodobnie działa
Nie ładuje się.. Napraw to! Uwielbiam tę grę... kupujemy tyle rzeczy!! Połowa rzeczy
Toca boca Nie mogę znaleźć Kota ze studia filmowego, czy możesz mi pomóc a wszyscy moi bohaterowie nie są bardziej z tego świata
Gra była fajna do czasu, gdy przestało mi się wszystko włączyć, czekam na 5 minut, a nadal się nic nie dzieje
Zwykle jest super, ale... Ostatnio kupiłem nowszą rzecz (mam mega paczkę plus), na przykład mega rezydencję, elegancką restaurację, salon gier. I mam pakiet znajomych z floople, ale czasami pozwalam sobie stworzyć tylko 3 lub nawet 2! To mniej niż wtedy, gdy go nie miałem. Napraw to, ponieważ trwa to już od jakiegoś czasu. Ktoś przede mną powiedział, że to samo dzieje się z nimi.
Toca boca mnie zawiodło bo wyszłam chwile z gry gdy weszłam do wszystkiego się skasowało!!!!!!!!!! Prosimy poprawe!!!!! Jeszcze z moją koleżanką żałujemy, że jest ograniczona ilość rzeczy w domach i powinno być co 1000 rzeczy! Meblowałyśmy piętrowy dom z basenem i na 1 piętrze zabrakło miejsca na napisane ,,Twój dom jest pełny, !!
Polecam to niesamowita gra, ale mam dzisiaj zły czas grając w nią, ponieważ zresetowałam wszystkie moje rzeczy i muszę przerobić mój dom i wszystko, ale poza tym wszystko jest w porządku, ale moje postacie się nie zresetowały, proszę naprawić ten błąd, tak się stało trzy razy płaczę za każdym razem
Supergra polecam
Gra jest bardzo fajna, ale mama mi nie chce szukać niczego w sklepie a bardzo chciałabym ten różny domek albo ostatni domek 😭🥺 i mam pytanie na gracze kupili coś w sklepie, czy zapłaciliście tyle ile zostało zablokowane do karty czy zapłaciliście więcej?
Ogólnie to super gra i sie ciesze, że są dodaki z Hello Kitty, ale ja bym bardzo prosiła o dodatki z brygada bezpieczeństwa Fnafa (idk jak sie to pisze) Pozdro👹
Toca Life World: Build stories Náučné vln
Może Cię zrobić za darmo domki
Bardzo lubię tę grę i dużo w nią gram, ale byłoby fajniej, gdyby przedmioty ze sklepu były bardziej przystępne. Chciałbym też mieć własny projekt kolorowania i ubierania się oraz tworzyć własne zwierzaki
Ok, więc wpuszcza mnie na kilka sekund, a potem cały ekran robi się czarny Naprawdę chcę grać, ale nie pozwoli mi i nie pozwolę zmarnować wszystkich moich pieniędzy, więc proszę to naprawić
Gra fajna ale dodajcie jakiś bardzo domek
Ta gra jest niesamowita i nie dają nam ŻADNYCH REKLAM dla tej wspaniałej gry. Cieszę się, że ta gra istnieje!!😍 Bardzo ją kocham, zdecydowanie polecam. Ale powodem, dla którego oceniam, jest to, że możecie wy i coś, w czym możecie założyć konto w grze, które sprawiłoby, że byłaby jeszcze lepsza! Proszę o odpowiedź. Aha i czy możesz zrobić to tam, gdzie możesz umieścić więcej niż jeden taki sam dom pls
Nic się nie zapisało po gry
Ta gra jest dosłownie super opóźniona i może wydawać się zabawną grą, ale naprawdę nie była dla mnie zabawna, ale kiedy zacząłem w nią grać, była bardzo opóźniona, a kiedy wyszedłem z aplikacji, nadal odtwarzała muzykę i kiedy Próbuję zdobyć jedno ubranie, które wciąż jest złożone i nie chce się rozłożyć, a kiedy wróciłem do aplikacji, było dosłownie puste, więc jeśli masz tę grę i masz to samo, co mi się przytrafia, zrób coś i Toca Boca, proszę, zrób coś z tym
Lepiej może być, by być za darmo, lub może być.
Toca Life World: Build stories Izglītojošas spēles ujn
Dobrze, że byłoby lepiej, gdyby było bezpłatne. I pozwól grać z przyjaciółmi i. Nie podoba mi się, jak jedzenie w torebce miesza się z jedzeniem 😤