Post by digretualmale on Feb 5, 2022 17:27:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas visas įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Tai labai šaunus žaidimas, bet aš jį žaidžiau tik 1 dieną, nes kai žaidžiau kitą dieną, jis vėluoja, o grindys tiesiog sako, kad 1 aukštas, o žemė yra tik akmuo, prašau pataisykite, žaiskite akiniais
Panašu, kad netikra „Minecraft“ programa pamiršo, kad „Minecraft“ nėra tik kūrimas, ir manė, kad jie turėtų pasipelnyti tiesiog laikydami nuspaudę pirštą ir retkarčiais paspaudę mygtuką, tikrai kūrybinis režimas gali būti susijęs su kūrimu, bet iš tikrųjų ji skirta tik kūrybiškumui. Nepaisant neigiamų atsiliepimų, sudaviau šiam žaidimui galimybę ir radau nuobodų pasikartojantį žaidimą
Aš vertinu 5, nes pirmą kartą žaisdami žaidimą, galite sukurti skraidžį. Taip pat nėra skelbimų, nebent gaunate atlygį. todėl skelbimų beveik nėra, turėtumėte atsisiųsti jį nemokamai!
Tower Craft - Block Building Strategie fjue
Man patinka šis žaidimas, jis teikia pasitenkinimą ir tuo pačiu metu yra įdomus. Aš tik asmeniškai manau, kad yra daug skelbimų, bet, išskyrus tai, aš tikrai myliu šį žaidimą.
Aš dėl kokių nors priežasčių negaliu žiūrėti skelbimų, kuriuos noriu sutvarkyti, todėl žaidimas man patiktų labiau
geras
Vertinu taip, nes atsisiųsdami jį turite pastatyti milžinišką dangoraižį ir jo lyg 600 aukštų, todėl tai yra atliekos. Nerekomenduojama atsisiųsti nerekomenduojama.
Sukelia priklausomybę su daugybe unikalių grindų ir idėjų. Vienintelė problema, po kiekvienos reklamos žaidimas užšąla. Niekur nematyti versijos ID. Bet aš naudoju naujausią versiją nuo 2020 m. rugsėjo 3 d.
Būkite gražūs, jei pirštas eitų, taip pat ir kaladėlės. - Jis jau nustatytas ir jūs ruošiatės važiuoti per daug nesuvaldydami žaidėjo.
Puikus žaidimas, bet jei baigtumėte statyti visus aukštus, tikrai neturėtumėte daugiau ką veikti, todėl pasidaro nuobodu. Rekomenduoju, kai baigsime statyti visas aukštas, sukurti minecraft personažą ir aplankyti bokštą kuriuos sukūrėme patys. Vis tiek graži koncepcija, puikus žaidimo būdas. 5 žvaigždutės!!
Tai labai vėluoja, kai nežaidžiau daug
Tai labai malonus ir smagus, man patinka greitas konstravimas ir konstravimas, tačiau po kurio laiko jis tampa šiek tiek nuobodus.
Bro, tiek daug skelbimų ir kas 4 aukštus gaunu 15 sekundžių bakstelėjimo iššūkį, o jei tai padarysiu, turiu žiūrėti prakeiktą reklamą, kad galėčiau jį gauti
Ak, taip, šis žaidimas skirtas bakstelėjimui į apačią ir laikymui, tačiau jo dizainas yra nuostabus. GERAI.
Jei jums tikrai kilo klausimų dėl daugybės skelbimų, tiesiog išjunkite „Wi-Fi“ šiam šauniam žaidimui, pabandykite išjungti ir žaisti, ir nematysite jokių skelbimų, gerai atsipalaiduokite.
Vienas dalykas, kurio norėčiau, kad jie būtų atnaujinti, yra tai, kad žaidimas būtų žaidžiamas už jus, net kai nežaidžiate. Skamba gerai!
Puikus puikūs pirštų žaidimo skelbimai, o gauti gerų dalykų iš skelbimų yra puiku
Žaidimas paprastas, atpalaiduojantis ir teikiantis malonumą žiūrėti, bet... kaip sakė kiti, yra per daug reklamų. Žaidžiau kitus žaidimus, kuriuose apžvalgininkai skundžiasi dėl papildymų, bet asmeniškai nemanau, kad jie per daug įkyrūs. Tačiau tai pirmas mano žaidžiamas žaidimas, kurį pašalinau dėl priedų. Neturėtumėte gauti 2 papildymų per 1 minutę. Kūrėjai yra aiškiai per riebūs, neklauso atsiliepimų ir nekeis, todėl dėl šios priežasties nerekomenduoju.
Maniau, kad šis „žaidimas“ ir šį žodį vartoju laisvai, tikriausiai buvo pats blogiausias dalykas, kurį kada nors esu atsisiuntęs, jūs iš tikrųjų nieko kito nedarote, tik sėdite laikydami nykštį už ekrano ir tai tik tam, kad paspartintumėte prastą žaidimą. Grafika yra prastesnė nei „Minecraft“.
Per daug skelbimų. Sąsaja per daug netvarkinga.
Žaidimas yra labai įdomus, sukeliantis priklausomybę, tik vienas dalykas, kai Marsas bus pasiekiamas
Tiek daug skelbimų. Tačiau tikrasis atmušimas buvo tada, kai mano telefonas mirė, kai žaidžiau šį žaidimą, jis nuvalė 100% mano pažangos, tarsi aš net nepradėjau žaidimo. Kaip tai išvis atsitinka?!
Tikrai geras žaidimas, bet man skauda galvą, kai žaidžiu
Man labai patinka šis žaidimas, nes man patinka žiūrėti, kaip bokštas auga ir didėja, kai laikau nuspaustą ekraną. Man taip pat patinka šis žaidimas, nes jis turi puikią grafiką. tęsk gerą darbą.
tai smagu, bet aš turiu didelių atsilikimų ir visada turiu padaryti skelbimą, kad gaučiau paskutinę Enderio akį, o skelbimų yra daug, visada turiu iš naujo įkelti žaidimą dėl skelbimų ir ar galite pridėti vilkų augintinių žaidimas, prašau, jis vis dar yra 5 žvaigždutės, o mano mamai jis nepatinka, bet tai geras žaidimas! Btw, mano sesuo. turi "YouTube" kanalą, ar kas nors gali prisijungti prie mano sesers ir ačiū! Taip pat mane galite rasti roblox įvedę mano vartotojo vardą, mano vartotojas yra NightcoreCats20, turiu 200 draugų, smagiai praleiskite laiką!!!!!!!!
Iki šiol jis buvo puikus. Ką tik jį įdiegiau ir buvo puiku! Tikrai rekomenduoju jį įdiegti ir žaisti kasdien, nes tai lengva žaisti
Tai tikrai smagus žaidimas. Yra daug grindų, bet man patinka šis žaidimas, ir jūs gaunate šaunių dalykų.
Man patinka šis žaidimas ne tik todėl, kad jis panašus į žaidimą, kurio negaliu pasakyti dėl autorių teisių, bet ir dėl to, kad neveikiantis pastatas yra nuostabus ir įspūdingas.
Blockman Go आर्केड गेम lfn
Jei rimtai, kas per velnias per skelbimai... po to bakstelėjimo įvykio... viskam reikia pridėti trumpam pastiprinimui.....
Tower Craft - Block Building حکمت عملی jnpd
Pasiektas 100 lygis, visiškai užšaldė telefono ekraną ir pareikalavo iš naujo paleisti aparatinę įrangą. Po to žaidimas visiškai nutrūko, sakiau, kad esu 888 lygyje, tik parduotuves parodžiau kaip galima statyti ir nerodžiau jokių pastatų. Jei nežinote, kaip iš naujo paleisti telefono aparatinę įrangą, neatsisiųskite šio.
Aš atnaujinau taip lėtai, bet grafika buvo nuostabi ir turėjau gerą žaidimo BUILD planą (hahahahaha)
šaunu tuščiam žaidimui, daug reklamų, bet gerai praleisti laiką.
Ar galite atnaujinti, jei norite 100 aukštų ar bet ko, tai kainuotų 100 brangakmenių, palaukite, ar vis tiek turite brangakmenių, ar galite atnaujinti
DAUG SKELBIMŲ!!!! Tačiau, be to, tai atrodo kaip padorus laiko žudikas. ką tik prasidėjo, todėl atnaujinsiu po kelių dienų žaidimo
Šis žaidimas tikrai geras, bet kiekvieną kartą, kai gaunu naują personažą, pasirodo reklama. Ne per daug skelbimų. Bet geras.
Tower Craft - Block Building Стратегії izm
Ech geras žaidimas. Bet aš nemėgstu tokių žaidimų. Man nepatinka, kad jis turi Minecraft tekstūras ir pan.
Patenkinantis žaidimas, bet užstringa kiekvieną kartą, kai paleidžiama reklama. Dėl to tiesiogine prasme nežaidžiama. Be to, tai jau antras kartas, kai peržiūriu, nežinau kur dingo pirmasis, todėl šį kartą balas mažesnis.
Gerai, tai buvo mano gyvenimo kelionė, kuri buvo nuostabi